SON DAKİKA

“Türkiye’ye karşı ekonomik savaş başlatıldı”

13 Ağustos 2018, Pazartesi 15:58

     


Türkiye’ye karşı ekonomik savaş başlatıldığını belirten Ekonomi Kulübü Aydın Şube Başkanı Yıldıray Servet Çınar, “Bu savaşın sonunda ekonomik argümanlar ve siyasi kazanç hedeflenmiştir. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yeni bir yöntem denenmektedir” dedi.

Piyasalardaki hareketliliğin ardından açıklamada bulunan Ekonomi Kulübü Aydın Şube Başkanı Yıldıray Servet Çınar, Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedefleri doğrultusunda sarsılmaz adımlarla ilerleyeceğini söyledi.

Çınar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Uluslararası hukuk ve ticaret kurallarını hiçe sayarak ülkemize karşı ekonomik savaş başlatılmış bu savaşın sonunda ekonomik argümanlar ve siyasi kazanç hedeflenmiştir. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yeni bir yöntem denenmektedir. Ekonomi ve ailesi olarak inanıyoruz ki tarihte pek çok kez zor zamanlarda kenetlenme destur haline getirmiş milletimizin ne aynı basireti gösterecektir ayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere tüm siyaset bürokrasi iş dünyası ve milletimiz dik duruşundan ödül vermeyecektir. Bu kararlılık ile tüm siyasi ve ekonomik uzaklığın ötesinde gelerek üstesinden gelerek daha güçlü bir Türkiye ile 2023-2071 ve daha nice milli hedeflere sarsılmaz bir inançla ilerleyecektir. Bizde Ekonomi Kulübü olarak bu mücadelede üzerimize düşeni yapıyor ve yapmaya da devam edeceğiz Sayın Cumhurbaşkanımızın hükumetimizin sonuna kadar arkasındayız.” (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler