SON DAKİKA

İYİ Parti'de ilk resmi başvuru yapıldı

14 Aralık 2018, Cuma 20:39

     


İYİ Parti'den Nazilli Belediye Başkanlığına aday olan Kürşat Engin Özcan, başvuru dosyasını il başkanı Cemal Sarı'ya teslim etti. Özcan, "Halkımızın desteği ve Allah'ın izniyle 3 Nisan'da mazbatayı da getiririz" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

CHP ile İYİ Parti'nin ittifak konusunda mutabakata varmasıyla adaylar da netleşmeye başladı. Kulislerden edinilen bilgi Aydın'ın büyük ilçeleri arasında yer alan Nazilli için öne çıkan isim Kürşat Engin Özcan oldu. İYİ Parti'den belediye başkanlığı adaylığı için ilk resmi başvuruyu yapan Özcan, dosyasını İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı'ya teslim etti.

"HALKIMIZIN DESTEĞİ İLE KAZANACAĞIZ"

Özcan, başvurusunun ardından yaptığı açıklamada "Halkımızın desteği ve Allah'ın izniyle 3 Nisan'da mazbatayı da getiririz.Partimizin kurulduğu aşamadan itibaren memleketini ve vatanını seven herkese hitap ediyoruz. Genel Merkezimizden çıkan karara saygılı olacağız.Maksadımız Nazilli ve memleketimize hizmet etmektir. Bu noktada ortak bir paydada buluşulacağına inanıyorum" dedi.

"SEÇİMİ KAZANACAĞIZ"

İYİ Parti İl Başkanı Cemal Sarı da Nazilli adayı Özcan'a başarılar dileyerek, "İYİ Parti Genel Merkezimizin belirlediği tarihler 1-15 Aralık tarihleri arasında belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği için aday adaylık süreci ilan etmişti. Bu süre dolmak üzere, uzatılıp uzatılmayacağı ile ilgili bir bilgi yok. Aydın ilimizin ilk belediye başkan adaylığı başvurusunu yapan Kürşat Engin Özcan arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Seçimi kazanacağımıza dair hiç bir şüphem yok, adaylık başvurusununu hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler