SON DAKİKA

Havuzda Aydın'ın gururu oldu

9 Nisan 2019, Salı 17:43

     


Didim'de yaşayan zihinsel özel sporcu Erdem Atacan, Antalya'da yapılan Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası Bölge elemelerinde 4 altın,1 gümüş ve 2 bronz madalya alarak Türkiye Şampiyonası için moral depolarken başarısı ile dikkatleri üzerine çekti.

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun yüzme bölge şampiyonasında Aydın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Erdem Atacan havuzdaki başarısı ile madalyaları topladı. 227 kulübün katıldığı şampiyonada özel sporcular, Türkiye Yüzme Şampiyonası'na katılabilmek için Muratpaşa Belediyesi’nin Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda, 5 gün boyunca birbirinden heyecanlı yarışlarda mücadele etti.

2-7 Nisan tarihleri arasında yapılan yarışmalarda Aydın’ı temsil eden şampiyonada yer alan Sosyal Politikalar Gençlik Spor Kulübü yüzücüsü olan 17 yaşındaki özel sporcu Erdem Atacan’nın havuzdaki başarısı ailesinin yaşadığı Didim'de de sevinçle karşılandı.

Antrenörü Devrim Deviren, başarılı sporcu ile iki yıl birlikte çalıştıklarını söyleyerek, "Antalya'da birbirinden güçlü sporcuların arasında mücadele etmesine rağmen Erdem’den bu başarıyı bekliyordum. Hedefimiz Türkiye finallerinde kulaç atmak” dedi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler