SON DAKİKA

Kuşadasıspor, Ferdi Kösem’i transfer etti

9 Ağustos 2018, Perşembe 13:10

     


Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerinden Kuşadasıspor, Bölgesel Amatör Lig'in tanınmış isimlerinden forvet oyuncusu Ferdi Kösem'i transfer etti.

“Hep birlikte el ele, bu sezon 3. Lige” sloganı ile hedefini 3. Lig olarak belirleyen Kuşadasıspor, geçtiğimiz sezon Konya temsilcisi Akşehirspor'da oynayan, BAL liginin tecrübeli forvetlerinden birisi olarak gösterilen Ferdi Kösem’i renklerine bağladı. Geçtiğimiz günlerde Kuşadası’na gelen Ferdi Kösem, Kuşadasıspor yöneticileri ile masaya oturarak, anlaşma sağladı. 2016-2017 yılında 1,5 sezon Sökespor formasını giyen Ferdi Kösem, oynadığı 36 maçta 19 gol atmış, 10 asist ile 20 gole katkı sağlamıştı. Kösem, geçtiğimiz sezon ise Akşehirspor'da 5 golle ligi tamamladı. Oynadığı takımlarda toplamda 76 gol atan Ferdi Kösem, Kuşadasıspor’un yeni forveti oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ferdi Kösem, “Rabbim utandırmasın yeni takımım Kuşadasıspor. İnşallah bir önceki sene gol kralı olduğum bu ligde başarımı 2 sene aradan sonra yenilerim. Arayan soran, ilgilenen kulüplere teşekkür ederim” dedi.

FERDİ KÖSEM KİMDİR?

Güçlü fiziği ile dikkat çeken Ferdi Kösem, 14 Ekim 1985 yılında Afyon'da doğdu. PTT Posta İşl. Gençlik ve Spor’da futbola başlayan Ferdi Kösem, Kütahyaspor, Afyonkarahisarspor, Göztepe, Foça Belediyespor, Birecik Belediyespor, Bereketlispor, Kemalpaşaspor, Dersimspor, Acıpayam Belediyespor, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Afjet Afyonspor, Kırıkkalespor, Sökespor ve Akşehirspor’da forma giydi. 31 yaşındaki forvet oyuncusu Kösem, oynadığı takımlarda toplam 76 gol kaydetti. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler