SON DAKİKA

Antrenör kursu başladı

17 Eylül 2018, Pazartesi 18:38

     


Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Aydın Şubesi ile Türkiye Futbol Federasyonu iş birliği ile yapılan TFF Grassroots C Antrenör Lisansı Kursu başladı.

 

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Toplantı Salonu'nda başlayan kursa Aydınspor'un uzun yıllar forma giyen Teknik Direktör Hakkı Aslan'ın ismi verildi. Kursun ilk gününe TÜFAD Aydın Şubesi Başkanı Tevfik Ata Tekin, ASKF Başkanı Hasip Arıkan, Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, Futbol İl Hakem Kurulu Üyesi Ali Hakan Koç ve Futbol Saha Komiserleri Derneği Aydın Şubesi Başkanı Bayram Kurşunel katıldı.

 

Kurs Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Tevfik Ata Tekin'in konuşmasıyla başladı. Kursun programı hakkında bilgiler veren Tekin, ardından kursa ismi verilen Teknik Direktör Hakkı Aslan'a plaket verdi. Hakkı Aslan ile ilgili slayt gösterisi de kursiyerlere sunuldu. Duygulanan Hakkı Aslan, geçmiş dönemdeki anılarını anlattı.

 

ARIKAN: BAŞARILI ANTRENÖRLER OLACAKSINIZ

ASKF Başkanı Hasip Arıkan yapmış olduğu konuşmasında, "Türkiye'de kulüp sayısının az, antrenör sayısının çok olduğu bu dönemde sizler çok çalışmalısınız. İnanıyorum ki sizler başarılı da olacaksınız. Bu süreçte hepiniz kursları en iyi şekilde takip etmelisiniz" dedi.

 

Kursa 30 antrenör adayı katılırken, 7 Eylül Gençlikspor'un futbolcusu Nazlı Kızıltepe de kursun tek kadın antrenör adayı olarak dikkat çekti. 16 Eylül'de başlayan kurs, 27 Eylül'de son bulacak. Kurslar TFF Eğitmenleri Ömer Kaner ve Murat Kaya tarafından verilecek. (ARİF YILMAZOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler