SON DAKİKA

Nazilli Belediyespor'a İYİ Parti'den ziyaret

26 Temmuz 2019, Cuma 13:12

     


İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, yeni sezon öncesi çalışmalarına Nazilli’de devam eden Nazilli Belediyespor'a ve teknik heyete destek ziyareti gerçekleştirdi.

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, Nazilli Belediyesi başkan vekilleri Soner Yelkovan, Mustafa Tınaz ve ilçe yönetim kurulunun eşliğinde Yıldırım Demirören Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde baklavalı ziyaret gerçekleştirdi. İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatını Kulüp başkanımız Nurettin Özkat, başkan vekilimiz Kadir Mutlu, başkan yardımcımız Gürdal Yüzügüler, yöneticilerimiz ve Teknik Direktörümüz Yavuz İncedal karşıladı. Yeni sezon ve transferler hakkında bilgi alan İYİ Partililer daha sonra yanlarında getirdikleri baklavayı futbolculara ve teknik direktör Yavuz İncedal'a ikram etti.

Futbolculara baklava ikram eden İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, "Öncelikle yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını ve herhangi bir sakatlığın yaşanmadığı bir kamp dönemi diliyorum. Bizler İYİ Parti İlçe Yönetimi olarak her zaman yanınızda olacağız. Yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları yöneticileriyle birlikte kombine biletimizi alacağız ve tribünde Nazilli Belediyespor'umuzu en iyi şekilde destekleyeceğiz. Sizlere güveniyoruz ve yeni sezonda sizlerden başarılar bekliyoruz" dedi.

İNCEDAL: BİZLERİ ONURLANDIRDINIZ

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Teknik Direktör Yavuz İncedal, "Buraya gelerek bizleri onurlandırdınız. Nazilli'ye layık bir takım olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü bizler Nazilli'nin futbol alanındaki hizmetkarlarıyız. Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Özkat ise bu ziyaretlerin sık sık yapılmasını istediğini belirterek İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

"SAHALARDA KÜFÜR DUYMAK İSTEMİYORUZ"

İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı yönetim kurulunda yer alan kadın yöneticiler, antrenman öncesi Teknik Direktör Yavuz İncedal ile bir araya gelerek sohbet etti. Son zamanlarda artan tribün terörüyle ilgili rahatsızlıklarını dile getiren İYİ Partili kadınlar, "Biz kadınlar olarak tribünlerde çoğalırsak futbolda şiddetin önüne geçmiş oluruz. Futbol sahalarında küfür duymak istemiyoruz. Bunun için önümüzdeki sezon ilçe yöneticilerimizle birlikte tribünde olmaya ve şehrimizi temsil edecek olan Nazilli Belediyespor'umuzu desteklemeye kararı verdik. Artık biz de varız." dedi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler