/>

SON DAKİKA

Hollanda'dan Acıpayam'a uzanan yardım

23 Kasım 2018, Cuma 22:28

     


Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki yürüme engelli kişiler için Hollanda'daki Türk Federasyonu'na bağlı Soest Ülkü Ocakları tarafından gönderilen 20 akülü sandalye, ihtiyacı olanlara dağıtıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

MHP Acıpayam İlçe Başkanı Günday İlhan'ın girişimleriyle, Hollanda Türk Federasyonu'nca gönderilen 20 akülü engelli sandalyesi, törenle engelli vatandaşlara verildi. Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, MHP İlçe Başkanı Günday İlhan ve engelli vatandaşlar törene katıldı. Kaymakam Şanlıer, engelliler için akülü sandalye gönderen Hollanda Türk Federasyonu'na teşekkür ederek, "Yurt dışına giden ancak vatanını ve vatandaşını unutmayan kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Çok sevinçliyiz, çünkü ihtiyaç sahipleri, akülü araçlar sayesine kendi ihtiyaçlarını rahatlıkla görebileceklerdir. Bu araçlardan ilçemize toplam 100 tane dağıtılacak" dedi.

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ise, toplam 100 akülü engelli sandalyesinin dağıtılacağını ifade derek, "Hollanda'daki kardeşlerimizin kurmuş olduğu Hollanda Türk Federasyonu tarafından gönderilen 20 akülü sandalyeyi ihtiyacı olanlara verdik. 20 gün sonra 20 akülü aracımız daha gelecek. Toplam 100 engelli akülü araç ilçeye gönderilerek, engellilerimize ve yaşlılarımıza dağıtılacak" diye konuştu. (DHA)







 
Son Eklenen Haberler