SON DAKİKA

Sökespor'da 'Evren Gül' dönemi başlıyor

18 Temmuz 2019, Perşembe 12:50

     


Sökespor'da günlerdir yaşanılan yönetim krizi çözülürken, kulüp başkanlığı konusunda Belediye Meclis ve Spor komisyonu üyesi, aynı zamanda amatör futbolcu olan Fuat Evren Gül kırmızı lacivertlilerin yeni başkanı oldu.

Sökespor’un geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurulda yönetime talip çıkmaması üzerine başlayan kaos, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in krize el koyması çözüldü. İlçedeki tüm amatör futbol kulüp yöneticileri ve meslek odaları yöneticileri ile yapılan toplantıda karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Toplantıda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Sökespor için kalıcı kaynakların yaratılmasının yanı sıra Söke'nin altyapılarından yetişen yeteneklerin Sökespor bünyesinde değerlendirilmesi öne çıktığı toplantıda konuşan Söke Belediye Başkanı Tuncel, 12 yaş grubundan başlayan yetenekleri bir kulüp çatısı altında buluşturacaklarını dile getirdi.

Sökespor’un olağanüstü genel kurulu sürecini ve gelinen noktayı değerlendiren Belediye Başkanı Levent Tuncel, "Olağanüstü genel kurulda yapılan konuşmalarda Sökespor’un cenazesinden söz edilerek haksız

yere eleştirildik. Ama kimse bize yönetimini hazırlayıp destek istemeye gelmedi. Sökespor’un sahipsiz kalmasını ve ölmesini asla müsaade etmeyeceğiz”dedi.

Toplantıya katılan meslek odası yöneticileri kaynak yaratılması konusunda oluşacak yeni yönetime her türlü desteğe vermeye hazır olduklarını dile getirirlerken, ilçedeki amatör futbol kulüplerinde yeni yönetimle daha sıkı diyalog içerisinde olmaları dile getirildi.

Olumlu bir hava içerisinde geçen toplantı Söke Belediye Meclisi Üyesi ve Spor Komisyonu Üyesi Fuat Evren Gül‘ün kulüp başkanlığına, spor komisyonu üyesi eski futbol hakemi Faik Polat’ın başkan yardımcılığında yeni yönetim oluşturulmasına karar verildi.

YENİ YÖNETİM

Fuat Evren Gül Başkanlığında yeni Sökespor yönetimi Faik Polat, Veysel Kara, Refik Karataş, Mustafa Taşkın, Hüseyin Akkoyun ve Musa Karaçolak'tan oluştu.

Toplantının son bölümüne katılan Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal, yeni yönetime her türlü destek vermeye hazır olduklarını dile getirerek Evren Gül ve ekibine başarı diledi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler